Close
Book Your Reservation

Voetreflex Massage

Mayke Blom is VoetreflexPlus masseuse bij SanaDerm. De ‘Plus’ staat voor de combinatie van de Westerse voetreflexmassage en de Traditionele Chinese Massage (TCM). Door beide systemen te combineren worden ongekend veel behandelmogelijkheden gecreëerd en versterkt en versnelt dit de effecten van een behandeling.

Als het lichaam te lange tijd uit evenwicht is, kunnen allerlei klachten ontstaan. Voeding, stress, hormonen en/of emoties zijn hier vaak de oorzaak van. De bedoeling van een behandeling is het evenwicht te herstellen en blokkades op te heffen. Hierdoor kan het zelf genezend vermogen van het lichaam haar werk doen en worden lichamelijke en geestelijke klachten vermindert, genezen en voorkomen. De reguliere geneeskunde werkt voornamelijk klachtgericht, terwijl bij voetreflextherapie ook wordt gekeken naar de oorzaak!

Voetreflexologie
Voetreflexologie is een effectieve natuurgeneeskundige behandelmethode. Alle delen van het lichaam, zoals organen, klieren, spieren en gewrichten hebben hun eigen plek op de voeten. Dit zijn de reflexzones. Door middel van het masseren van deze reflexzones kan invloed uitgeoefend worden op het hele lichaam. Dat kan genezend en ondersteunend, maar ook preventief werken. Klik hier voor meer informatie.

Heeft u nog geen ervaring met Voetreflexologie of bent u er al door bevangen, maar heeft u nog niet eerder een behandeling van mij ontvangen, klik dan hier voor een VoetreflexPlus Ontspanningsmassage en lees over mijn kennismakingsaanbod

Ik hoop u binnenkort bij SanaDerm te mogen ontmoeten om ook u te laten ervaren hoe weldadig een voetreflexmassage kan zijn!

voet