Permanente make-up

Permanente make-up
Schoonheidssalon Natural Beauty Zone is een schoonheidssalon gericht op het behouden, verzorgen en verbeteren van uw huid structuur. Nadine Wiedemeier is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste sinds 2009, die zich tevens heeft gespecialiseerd in het zetten van permanente make-up. Daarnaast volgt ze nieuwe cursussen waardoor zij gebruik maakt van de allernieuwste technieken.

Nooit meer last van uitgelopen make-up!
Welke vrouw wil dat nou niet altijd een verzorgd uiterlijk en zich niet druk te hoeven maken om haar make-up. Met permanente make-up worden eyeliners, lip liners of wenkbrauwen gecreëerd die drie tot vijf jaar blijven zitten. Ook kunt u voor cosmetische redenen terecht bij Nadine denk hierbij aan het camoufleren van littekens.

Het aanbrengen van de permanente make-up:
Tijdens uw eerste bezoek worden uw wensen besproken, laat ik voorbeeld fotos zien van eigen werk , gaan we de kleur en vorm bepalen wat bij uw huidskleur en gezichtsvorm past , en daarna word de permanente make-up door middel van een zeer dunne steriele naald die snel op en neer gaat op een huidvriendelijke manier pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Door gebruik te maken van uitsluitend de beste pigmenten en kwalitatief hoog staande apparatuur bent u verzekerd van kwaliteit en het beste resultaat. Het eerste bezoek neemt ongeveer 2 uur in beslag.

De finishing touch:
Het tweede bezoek is de “finishing touch” en vindt 3 tot 4 weken na het eerste bezoek plaats en neemt ongeveer een uur van uw tijd in beslag. Een half uur voor de behandeling breng ik een verdovende crème aan op het te behandelen gebied. Vooral na de eerste keer pigmenteren kan er kleurvervaging optreden. Dit ontstaat doordat het lichaam ijzeroxide uit het pigment afbreekt. Bij het tweede bezoek wordt de opgetreden vervaging echter gecorrigeerd. Het is niet raadzaam om vlak voordat u met vakantie gaat deze behandelingen met permanente make-up te plannen. Voor sommige mensen is het inbrengen van contactlenzen direct na het aanbrengen van permanente eyeliner(s) vervelend. ik raad u daarom aan als u een bril heeft deze mee te nemen.

* Permanente make-up prijs is incl. 1 na behandeling :

Wenkbrauwen hairstroke €250

Fushion (schaduw & haistroke) €300

Glamour (Van een zachte aanzet na een volle staart) €320

Microblading (fijn mesje , nog dunnere strokes) €250

Eyeliner Boven of onder €175

Eyeliner Breed €185

Eyeliner onder & boven of 2 kleuren €285

Fullips €270

Lipliner €250

Bijwerken m.u.v fusion of glamour :

Binnen 6 maanden €55 Binnen 6 tot 12 maanden €75

1 a 2 jaar €95 , 2 a 3 jaar €125 *Dit geld alleen voor pmu wat door ons is gezet , wij zijn GGD-Goed gekeurd.

Klik hier voor meer informatie over Schoonheidssalon Natural Beauty Zone. Benieuwd naar de voor en na foto’s van klanten die jou voor zijn gegaan? Bekijk de foto’s op haar Social media

naturalbeautyzone-schagen