Close
Book Your Reservation

Logo Medislank (2)
Medislank past bij een gezonde levensstijl.
Het Medislank proteïnedieet is een volledig programma, dat begeleiding biedt bij gewicht verliezen én gezond op gewicht blijven.
Medislank, hét proteïnedieet:
Het proteïnedieet is een dieet op basis van veel proteïne ( eiwitten ), veel verse groenten, weinig koolhydraten en weinig verzadigd vet. Door de sterk verlaagde inname van koolhydraten schakelt het lichaam over op een andere energieleverancier: de opgeslagen vetten. Het gevolg hiervan is een volledige verbranding van het eigen lichaamsvet, dit is een natuurlijke afslankreactie van het lichaam, ook wel ketose genoemd. De producten zijn door de grote hoeveelheid eiwitten erg verzadigend. Er zijn zes eetmomenten per dag en daarbij eet u tweemaal daags 200 gram verse groenten. Ook wordt het dieet aangevuld met de nodige voedingssupplementen. U voelt u energiek en u zult stralen!
Medislank producten: 
Medislank biedt het grootste assortiment in Nederland aan, met ruim 250 verschillende soorten eiwitproducten. De producten zijn van zeer goede kwaliteit en zijn voornamelijk op basis van plantaardige eiwitten vervaardigd. Tijdens het eiwitdieet kunt u genieten van onder andere toast, vanillepudding, sojanootjes, aarbeienwafels, brownies of diverse pasta’s. Lees hier verder.
Begeleiding door een diëtist:
De proteïneproducten van Medislank worden alleen voorgeschreven en verkocht door professionals, dit omdat zij over een ruime weterschappelijke en medische kennis beschikken en u hiermee de juiste begeleiding kunnen geven. Volgens de wetgeving mag u een totaalvoeding dieet maximaal 3 weken achter elkaar gebruiken. Als u u echter goed voelt en door wilt gaan in blok 1 of 2 dan wordt er een medisch advies aangeraden. Klik hier en maak kennis met de diëtist van SanaDerm.
Kies voor beweging:
Naast het volgen van het proteïnedieet is het ook belangrijk om voldoende te bewegen. De voordelen van regelmatig bewegen zijn: sterkere spieren, strakker lijf, betere stofwisseling, verbeterde conditie, mooiere lichaamshouding, sterkere botten, meer energie en een goed humeur.
Het Medislank proteïnedieet in 4 blokken:
Het proteïnedieet is opgebouwd uit 4 blokken. De eerste twee blokken zijn gericht op afvallen, daarna gaat u opbouwen naar een gezonde en verantwoord voedingspatroon. Van tevoren is het onmogelijk exact te voorspellen hoeveel u zult afvallen, omdat er geen twee mensen hetzelfde zijn. Sekse, leeftijd, stofwisselingspatroon, ontplooide activiteiten, genen en hormonenpeil zijn allemaal van invloed op iemand mate van gewichtsverlies. Lees hier verder.