Manuele bindweefselmassage

De trend van dit moment! Let’s ROLL your Skin!
Het is de beroemdste gezichtsmassage van Nederland:
de bindweefselmassage
.

Wat doet een bindweefselmassage?
Majorie: “De bindweefselmassage is de manier om het ‘ouder worden’ zoveel mogelijk te vertragen. Dit gebeurt op een natuurlijke manier, alleen met mijn handen!”
Het uitgangspunt van deze massage is om het bindweefsel los te maken.
Als je ouder wordt kan je bindweefsel namelijk op bepaalde plaatsen gaan verkleven, waardoor je er jaren ouder uitziet dan je daadwerkelijk bent en je sneller rimpels krijgt.

Doet deze gezichtsmassage pijn?
Een bindweefselmassage is geen ontspannen massage, maar hoort ook zeker geen pijn te doen. Toch kan het zijn dat op de plekken waar je verklevingen hebt, deze massage echt wel gevoelig is. De bindweefselmassage heeft een direct effect, maar zorgt er niet voor dat ineens na de behandeling al je rimpels en fijne lijntjes verdwenen zijn. Na een behandeling zie je er wel jonger uit, omdat de bindweefselmassage de doorbloeding stimuleert, zodat je huid er weer gezond en vol uitziet. Al door één behandeling wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine gestimuleerd. Je huidteint verbeterd, bovendien zorgt het ervoor dat jouw huid beter in staat is om de ingrediënten uit je crème beter op te nemen!

Een keer proberen?
Intake + behandeling totaal 45 minuten voor € 30,-