Close
Book Your Reservation

Nieuw bij SanaDerm! Lichaamspakkingen

Het doel van een lichaamspakking is om uw lichaam te hydrateren, te ontgiften en voedende mineralen aan uw huid toe te voegen. Hierdoor voelt uw lichaam fris en zacht aan. Voorafgaand aan de pakking krijgt u een Dode zeezout scrub van het lichaam. Vervolgens wordt er een pakking aangebracht en wordt u ingewikkeld in folie en handdoeken. De pakking doet zijn werk terwijl u ontspannen geniet van een heerlijke hoofdhuidmassage. De pakking wordt afgenomen met warme vochtige handdoeken en aansluitend wordt er een zachte voedende bodybuttercreme aangebracht. Deze crème is rijk aan Sheabutter, cocosolie, Vitamine A en E en heeft een kalmerende en verzachtende werking op de huid.

U heeft de keuze uit de volgende 4 lichaamspakkingen:

Algenpakking: Deze zelf verwarmende pakking bevordert de afvoer van gifstoffen. Het warmte effect wordt zeer gewaardeerd om zijn ontspannende werking.
50 minuten €55,-

Zwavelpakking: Deze pakking is zeer geschikt voor de huid met eczeem en/of psoriasis. De pakking werkt remineraliserend en verzacht de spieren. Hierdoor is deze pakking tevens zeer geschikt tegen gewrichtsklachten en artrose.
50 minuten €55,-

Body Contour Gelpakking: Deze gel heeft een optimaal afbrekend effect op de onderhuidse vetcellen. Het menthol extract stimuleert de doorbloeding van de huid waardoor ook de werking van de afvalstoffen worden gestimuleerd. De cel van de huidstructuur zorgt vervolgens voor een mooi en glad resultaat.
50 minuten €55,-

Total relax treatment oil: De total relax treatment voedt en beschermt tegen huidveroudering en agressieve invloeden van buitenaf. Ideaal voor de droge en gevoelige huid.
50 minuten €55,-

Duo behandeling: Wilt u samen genieten met een vriend of vriendin van lichaamspakkingen?
Dat kan! Boek een duo behandeling van 60 minuten €50,-p.p.
De duo behandeling wordt uitgevoerd door 1 schoonheidsspecialiste.