Close
Book Your Reservation

 

Sandrina


Welkom bij SkinCounseling
SkinCounseling is een praktijk voor huidverbetering en laserbehandelingen en is gevestigd in Instituut Sanaderm te Hoorn. U kunt bij SkinCounseling niet alleen terecht voor uiteenlopende huidproblemen maar ook voor cosmetische huidzorg. SkinCounseling onderscheidt zich door het gebruik van de nieuwste technieken en een uniek aanbod van laserbehandelingen. Sandrina van Zadel al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het werken met IPL, ELOS en Laser technologieën voor het verwijderen van ongewenste haargroei, vaatjes en pigment. Door haar ruime praktijk ervaring kan zij cliënten een goed behandeladvies geven. Kom langs voor een persoonlijk en deskundig advies!

ELOS
Veel vrouwen maar ook mannen kampen met haargroei op plekken waar ze dat liever niet willen hebben. Stelt u eens voor een leven zonder de terugkomende rituelen van harsen en scheren. Geen ontstekingen meer door ingegroeide haren. Voor het verwijderen van ongewenste haargroei werk ik met de ELOS techniek, die bekend staat om haar veilige & effectieve aanpak. Inmiddels is ELOS uitgegroeid tot een van de populairste cosmetische technieken.

Verwijderen van vaten 
Kleine, rode adertjes (couperose) op de neus of op de wangen, maar ook pigmentvlekken en sproeten kunnen als storend worden ervaren. Met de ELOS behandel ik storende verkleuringen in het gezicht, de hals, het decolleté en op de handen. Ook vaatjes op de benen kunnen behandeld worden. Klik hier voor meer informatie.

Welke huidtype is het geschikt? 
De ELOS kan als enige alle huidtypen (ook de donkere huid) veilig ontharen. Met IPL of laser is dit niet mogelijk. Dankzij deze allernieuwste techniek ligt de kans op snel resultaat bij het ontharen hoger dan bij andere ontharingsmethoden.

Tijdens een gratis consult informeer ik u graag over de voordelen van De NeXT

Gezichtsbehandeling
De behandelingen bij SkinCounseling zijn altijd afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Het meest zichtbare effect bereikt u na meer behandelingen. Hoeveel en welke dat zijn, is afhankelijk van de conditie van de huid. Ik werkt vanuit de kern van een huidprobleem. Zo’n probleem ligt onder de zichtbare buitenkant van de huid. Daarom maak ik gebruik van bindweefselmassage. Daarmee verbetert de conditie van de huid intensief. Een bindweefselmassage optimaliseert de doorbloeding en de zuurstoftoevoer van de huid. Tevens maak ik bij een gezichtsbehandeling gebruik van natuurlijke oliën. Deze oliën hebben een regulerende werking op diverse huidproblemen en aandoeningen. De verzorgende oliën van SkinCounseling zijn volledig samengesteld uit natuurlijke bestanddelen en worden in eerste instantie na een consult op maat naar uw persoonlijke situatie vervaardigd. Het is echter ook mogelijk producten voor een wat algemene werking te bestellen, zoals bijvoorbeeld voor een droge huid, enzovoorts.

Voor meer informatie over de behandelingen van Sandrina van Zadel, bekijk hier haar website

Uw Huid, Mijn Passie.
Sandrina van Zadel