Close
Book Your Reservation

Conny Buis_08-06-12_ 11 kleur
Conny Buis Haptotherapie
Mijn naam is Conny Buis. Als haptotherapeut heb ik me gevestigd in Hoorn en in Hoogwoud. Eerder werkte ik in het onderwijs en de afgelopen 10 jaar ben ik als trainer/coach werkzaam bij bedrijven en organisaties. Waar ik trainingen geef gericht op bewustwording en zelfsturing, in professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Als haptotherapeut wil ik graag een brug slaan tussen het effectieve en het affectieve, tussen denken en voelen. Daar waar problemen ontstaan tussen denken, voelen en bewustzijn, biedt haptotherapie ondersteuning en begeleiding. Dit doe ik met een praktische, nuchtere en warme benadering. Via haptotherapie leer u om weer echt te voelen, om naar de signalen van uw lichaam te luisteren. Als u deze signalen herkent en u ervan bewust wordt, kunt u veel te weten komen over wat u raakt, wat u mist en waar u naar verlangt.

Wie bent u?
U weet niet meer wat u voelt. Uw gevoelens en gedachten kloppen misschien niet meer met het leven dat u leidt. U kunt de problemen maar niet zelf oplossen en u blokkeert. Angstgevoelens, burn-out of een negatief zelfbeeld kunnen het gevolg zijn. Om ‘alle ballen in de lucht te houden’ in de waan van de dag heeft u soms iemand nodig die u helpt. Als u beter begrijpt wat u voelt, durft u meer te vertrouwen in wie u bent en wat u wilt.

Als u uwzelf herkent in onderstaande, is haptotherapie misschien iets voor u:
Moeite hebben met het maken van keuzes, Het lastig vinden om uw grenzen aan te geven, Spanningsklachten, Overspannen / burn-out, Niet weten wat u voelt, Angsten en/of hyperventilatie
Relatieproblemen, Een negatief zelfbeeld, Moeite met het verwerken van ingrijpende ervaringen, Communicatieproblemen, Vrijheid willen voelen in contact maken of weer willen leren genieten

Klik hier voor meer informatie en voor het maken van een afspraak.
Contact betekent letterlijk ‘samen voelen’. Ik ga het contact graag met u aan.
Conny Buis Haptotherapie