DR.CYJ Hair Filler. De eerste haarfiller ter wereld.

Haaruitval en dunner wordend haar vindt plaats bij zowel mannen als vrouwen binnen alle leeftijdscategorieën om verschillende redenen. Erfelijkheid, hormonen, leeftijd, bevalling , stress en voeding kunnen een negatieve invloed hebben op de haarfollikels. Meer dan 70% van alle mannen en 40% van de vrouwen krijgen vroeg of laat te maken met haaruitval of kaalheid.

Heeft u en milde tot matige vorm van haaruitval of dunner wordend haar dan is een injectiebehandeling met een haar filler een veilige keuze. De filler, genaamd DR.CYJ Hair Filler, bestaat uit 1 ml spuitjes met een gepatenteerde combinatie van hyaluronzuur en 7 peptiden ( eiwitmoleculen)

Er is 13 jaar onderzoek gedaan naar de werking van deze haar filler en er is sprake van een bewezen kracht om het haaruitval proces te vertragen en de haargroei opnieuw te starten. Bij volledige kaalheid is deze behandeling echter geen optie !

Klinisch onderzoek laat zien dat de haar filler behandeling na 4 sessies met een interval van 2 a 3 weken zichtbaar goede resultaten oplevert. Hiermee kan het haaruitval proces tot ongeveer 1 jaar worden tegengegaan. 

Tijdens de behandeling zal uw arts met een zeer fijn naaldje meerdere prikjes geven op de gekozen zone van de hoofdhuid. Na de behandeling kan er sprake zijn van enige roodheid en lichte irritatie, welke binnen 2 tot 3 dagen in de regel zijn verdwenen .

De kosten voor een een behandeling
Een behandeling van 4 sessies van in totaal 4 spuitjes van 1 ml DR.CYJ Hair Filler bedragen in totaal 1200 euro. Daarbij inbegrepen zit een flacon Pelo Baum Hair Revitalizing Solution voor thuisgebruik na de behandeling . Een vervolgbehandeling na 6 tot 12 maanden bedraagt 375 euro per spuitje van 1 ml. Een flacon Pelo Baum kost 55 euro.

Maak een afspraak! Vrijdag 21 juni.
Je bent van harte welkom bij Sanaderm voor gratis en vrijblijvend advies of behandeling door gecertificeerd cosmetisch arts Paul Wijffels