Close
Book Your Reservation

Gespecialiseerd in emotie-eten!
Ben jij een typische jojo-er? Heb je ieder dieet al geprobeerd maar behaalde je nooit succes op de lange termijn? Komen snoep- en snaaibuien bij jou regelmatig voor? Voel jij een grote behoefte om iets te eten als je even niet zo lekker in je vel zit? Dan kan het heel goed zijn dat je last hebt van emotie-eten. En daar is zeker iets aan te doen!
Diëtist Willemijn Wissekerke werkt bij SanaDerm en is gespecialiseerd in het aanpakken van emotie-eten. Tijdens regelmatige consulten wordt het emotie-eten stap voor stap aangepakt. Dat vraagt tijd en doorzettingsvermogen maar samen komen we er zeker!

Dus wil jij voor eens en voor altijd van je emotionele eetbuien af? Maak dan snel een afspraak.

Wanneer nog meer naar een diëtist?
Gezonder eten, minder suiker, wel of geen koolhydraten, op gewicht blijven, afslanken, allergieën, buikklachten. Allemaal voorbeelden van onderwerpen waar veel mensen met worstelen.
Jij ook? Wellicht is advies bij deze voedingsvraagstukken en begeleiding van onze diëtist dan iets voor jou! Willemijn kijkt als diëtist samen met jou naar je huidige eetpatroon en bespreekt je probleem of klacht. Vervolgens maakt ze samen met jou een advies op maat.

Willemijn Wissekerke: ‘Ik zie het als een uitdaging om met zo min mogelijk aanpassingen een gezond eetpatroon te creëren waarmee je gewicht zult verliezen of waarmee een verbetering van de klachten plaatsvindt. Als je namelijk resultaat wilt boeken op de lange termijn is het belangrijk dat er geen tijdelijk dieet wordt gevolgd maar dat we samen werken aan aanpassingen op de lange termijn. Doordat het eetpatroon precies past bij jouw wensen en voorkeuren is de kans van slagen vele malen groter.’
Als diëtist is Willemijn gespecialiseerd in gezonde voeding. Maar ook voor voeding in relatie tot ziekte kun je bij haar terecht. Ze geeft advies op maat bij welvaartsziekten en diverse aandoeningen.
– Overgewicht
– Buikklachten en stoelgangproblemen (spastische darm)
– Voedselovergevoeligheid, en -intoleranties (coeliakie (glutenallergie), lactose-intolerantie)
– Ondergewicht
– Te hoog cholesterolgehalte
– Te hoge bloeddruk
– Voedingsadvies tijdens en na de zwangerschap
– Diabetes Mellitus (suikerziekte) type 1 en 2

Vergoeding
Vanuit de basisverzekering krijg je 3 uren dieetadvisering vergoed. Dit gaat wel eerst van het eigen risico af. Indien je aanvullend verzekerd bent krijg je mogelijk meer vergoed. Raadpleeg de polisvoorwaarden van jouw eigen zorgverzekeraar om na te gaan of je in aanmerking komt voor vergoeding. Bekijk hier de prijslijst van onze Diëtist.

Verwijzing?
De diëtist is direct toegankelijk. Dat betekent dat je zonder verwijzing van de huisarts een afspraak kunt maken voor een intakegesprek. De kosten van het intakegesprek en van de consulten worden eerst bij jou in rekening gebracht. Je kunt deze daarna zelf declareren bij jouw zorgverzekeraar. Dieetadvisering wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Ben je benieuwd hoeveel jij vergoed krijgt? Bekijk dan de zorgwijzer.

Afspraak maken?
Willemijn is elke even week op vrijdag en elke oneven week op woensdag aanwezig bij SanaDerm. Je kunt een afspraak bij haar maken via SanaDerm.