Close
Book Your Reservation

Detoxkuur
Waarom detox?
Het lichaam van binnen reinigen is eigenlijk het allerbelangrijkste voor een gezonde en mooie huid. Kies daarom twee keer per jaar voor een intensieve reiniging door middel van een detoxkuur.
Wilt u geen futloze, doffe huid maar juist een huid die straalt en glanst?
Begin vandaag nog met de grote schoonmaak en zorg dat uw huid weer zacht en mooi wordt!
Onze huid wordt dagelijks belast met toxines en afvalstoffen, denk aan luchtvervuiling of het gebruik van make-up.
Maar ook het lichaam zelf geeft afvalstoffen die ervoor zorgen dat de huid minder goed hersteld. Wanneer de huidbarriere zo verzwakt is dat schadelijke stoffen en invloeden van buitenaf in de diepere lagen van de huid terechtkomen raakt de huid uit balans en kun je o.a. last krijgen van puistjes, mee-eters, cysten en andere pijnlijke huidaandoeningen. De huid kan vroegtijdig verouderen denk aan elasticiteitsverlies, rimpels, vlekjes. Het is daarom belangrijk om de afvalstoffen goed af te voeren zodat de huid kan herstellen. Want wat heeft het voor zin om onze huid goed te hydrateren en te voeden als deze niet vrij is van afvalstoffen? Detoxen is het antwoord!
Gifstoffen in het lichaam
Door ons eetpatroon met veel dierlijke eiwitten, suikers, verzadigde vetten en giftige stoffen zoals alcohol, sigarettenrook en bestrijdingsmiddelen op groente en fruit zit het lichaam vol met giftige stoffen. Met name de darmen en de lever worden hierdoor zwaar door belast. Om het lichaam en de huid in een optimale conditie te krijgen is het van belang het lichaam te reinigen.
Wanneer er teveel gifstoffen in het lichaam worden opgeslagen kan dit leiden tot een verminderde darmwerking, een verslechterde stofwisseling, hoofdpijn, een beslagen tong, een verstopte neus, overmatige lichaamsgeur en een slecht geconditioneerde huid.
Om gifstoffen kwijt te raken en de werking van de darmen, nieren en lever te stimuleren kan een detoxkuur uitkomst bieden.
Wanneer detoxen?
Wilt u uw lichaam krachtig reinigen en ontdoen van alle gifstoffen? Begin dan met een kuur van minimaal zes dagen.
Als u voor het eerst een detoxkuur volgt raden wij aan om dit na drie maanden te herhalen. Daarna kunt u de kuur twee keer per jaar inzetten als onderhoud.
De kuur bestaat uit een combinatie van SanaBeauty Lever Support of Detox & Clean en de SanaBeauty Colon Support. De combinatie Lever Support en Colon Support ondersteunt de reiniging van de lever en darmen. De combinatie met Detox & Clean en Colon Support heeft een breder werkveld en ondersteunt naast de lever en darmen ook de reiniging van de blaas en nieren.

Tijdens de detoxkuur volgt u de bijbehorende voedingsrichtlijnen. Na afloop van de detoxkuur is het raadzaam om het SanaBeauty supplement Probiotica te gebruiken om de darmflora te optimaliseren.

Detoxkuur: Detox & Clean + Colon Support
van €49,90 nu voor €46,50

Deze combinatie bestaat uit Lever Support capsules (60 capsules) voor de ontgifting van de lever en daarnaast Darm Support capsules (90 capsules) ter ondersteuning van de darmfunctie.

Detoxkuur: Lever Support + Colon Support
van €40,50 nu voor €37,50

Deze combinatie bestaat uit Detox en Clean (drankje) voor de ontgifting van de lever, nieren en blaas en daarnaast Darm Support (90 capsules) ter ondersteuning van de darmfunctie.