De ‘R’ zit in de maand! Geef je weerstand een boost met vitamine D

De ‘R’ zit in de maand, dat bekent dat er minder zonlicht is en dit kan onze weerstand verslechteren. Neem daarom een supplement met vitamine D.
Het supplement vitamine D van SanaVitamins werkt positief op het immuunsysteem, stimuleert de opname van calcium en is goed voor de spieren

Het lichaam maakt vitamine D aan uit zonlicht. In de herfst en winter is de aanmaak hiervan niet altijd voldoende. Daarnaast hebben sommige groepen extra nodig zoals zwangere vrouwen, kinderen of mensen met een donkere huidskleur. Het supplement vitamine D van SanaVitamins vult deze extra behoefte aan.

Functie
Vitamine D zorgt ervoor dat calcium beter wordt opgenomen en is daarom belangrijk voor sterke botten en tanden. Op die manier draagt het bij aan het voorkomen van osteoporose. Vitamine D is van belang bij groei en celdeling en voor een goed werkend immuunsysteem.

Het lichaam kan deze vitamine zelf maken uit zonlicht. Hiervoor is het nodig om minimaal 15 minuten met gezicht en handen in de zon te zitten.
Kinderen, ouderen, mensen met een donkere huidskleur, mensen die weinig buiten komen, zwangere vrouwen en veganisten hebben meer vitamine D nodig per dag. In de herfst en winter is er minder zonlicht en biedt een supplement uitkomst.

Shop de Vitamine D Bij SanaDerm!
In onze shop staat een kast vol met belangrijke supplementen waaronder onze Vitamine D. Benieuwd of jij voldoende vitamine en mineralen opneemt? Maak een afspraak bij onze Diëtist voor een Vita Check. Klik hier voor meer informatie.