Close
Book Your Reservation

De Health check
Risico’s
Een verhoogd cholesterolgehalte, een hoge of lage bloeddruk, diabetes of insulineresistentie. Allemaal namen voor gezondheidsaandoeningen welk in veel gevallen worden veroorzaakt door een verkeerd eetpatroon met te veel ongezonde producten, te weinig beweging en overgewicht. Deze aandoeningen kunnen ook erfelijk bepaald zijn en komen vaker voor naarmate we ouder worden.
Het gevaar van deze gezondheidsproblemen is dat ze er langzaam insluipen en niet direct worden opgemerkt. Terwijl het al direct invloed kan hebben op de lichamelijke conditie en al vanaf het begin risico’s met zich meebrengt, zoals een verhoogd risico op hart- en vaatziekten of diabetes type 2. En dat kan gevaarlijk zijn. Op dit moment sterft 1 op de 4 mensen in Nederland aan een hart- of vaataandoening. Dagelijks zijn dit 107 mensen! Dit kan u ook overkomen, en u kunt het voorkomen door op tijd eventuele gezondheidsrisico’s op te merken. Bent u benieuwd naar wat al deze aandoeningen precies betekenen? Wanneer u spreekt van een hoge bloeddruk of een verhoogd cholesterolgehalte en belangrijker nog, wat kunt uw hier aan doen? Voor antwoord op die vragen kunt u terecht bij SanaDerm!

Kom langs voor een Health check bij onze diëtist Willemijn Wissekerke. Deze Health check duurt ongeveer 30 minuten waarbij het volgende wordt gemeten:
–          Bloeddruk
–          Bloedglucose
–          Cholesterol
–          Taille omvang
–          Gewicht, BMI, Lichaamsvet, Lichaamsvocht, Viscerale vetwaarden,
–          Spiermassa

Na afloop van de health check ontvangt u enkele tips en adviezen om met behulp van uw voeding uw gezondheid in optimale conditie te brengen en te houden.