Aging

Huidverjonging|
Een mooie jonge huid willen we allemaal, helaas naarmate we ouder worden wordt het steeds lastiger.
Met de Skin resurfacing behandelingen van pHformula is hier wat aan te doen!
Kies voor een losse behandeling of wanneer u gaat voor nog meer resultaat kunt u de AGE kuur behandelingen gaan doen.

Skin Resurfacing?
Met Skin Resurfacing bedoelen we het heropbouwen van de huid. Met de producten van pHformula gebeurt dat op de volgende manier: door bepaalde zuren te kiezen kan het bovenste laagje van de huid worden verweekt. Deze zuren hebben geen hoge concentraties, zoals bijvoorbeeld bij de klassieke chemische peelings wel het geval is. De zuren die gebruikt worden zijn afgestemd op uw huidprobleem. De zuren dringen door in de huid totdat zij in aanraking komen met het vocht in de cellen. Hierdoor worden de zuren geneutraliseerd en stoppen ze met doordringen. De Resurfacings bevatten naast zuren ook werkstoffen die afgestemd zijn op uw huidprobleem. De zuren hebben als het waren een weg gebaand voor de werkstoffen. Hierdoor kunnen de werkstoffen diep in de huid doordringen en kunnen ze van binnenuit hun werk gaan doen.

Losse Behandelingen:

INSTANT LIFT behandeling
Zorgt voor een directe boost van de huid. De focus ligt tijdens deze behandeling vooral op het exfoliëren (het verwijderen van de dode huidcellenlaag) van de huid. Hierdoor worden fijne lijntjes en pigmentvlekjes direct verminderd. Zeer geschikt wanneer u een speciale gelegenheid heeft waarbij u er extra goed uit wilt zien of natuurlijk gewoon voor uzelf. € 79,-

PEPTIDE POWER Treatment
Deze behandeling staat geheel in het teken van Peptides. Peptides zijn eiwitten die de huideigen eiwitten kunnen ondersteunen. Zo helpen ze onder andere collageen en elastine in de huid weer aan te maken en te versterken. Hierdoor geven peptides een lift aan de huid.
De behandeling is vooral geschikt voor de huid vanaf 35 jaar. Een zeer luxueuze en huidverjongende behandeling. € 79,-

Eye-Bar-Neck
Deze behandeling is specifiek ontwikkeld voor de lijntjes rondom ogen, mond en hals. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van een needling techniek waarbij er als het ware kleine gaatjes in de huid worden gemaakt. Hierdoor wordt de collageenaanmaak van de huid gestimuleerd en dringen de werkstoffen nog dieper door.
Duur 105 min. Huidverjonging met dermaroller € 95,-

A.G.E. Resurfacing
De age Resurfacing behandelingen bestaat uit een kuur van 3 behandelingen en producten voor thuisgebruik om de behandelingen te ondersteunen. Resurfacing staat voor het heropbouwen van de huid. Door middel van gecontroleerd gebruik van zuren en werkstoffen worden deze werkstoffen diep in de huid gebracht waarna ze vervolgens van binnen naar buiten toe hun werk gaan doen. De resurfacing behandelingen staan bekend om een lang aanhoudend resultaat.
Behandeling A.G.E. Resurfacing 75 min € 95

365 Power Treatment Age
Een kuur toch nog net iets te heftig, wilt u eerst is uitproberen of wilt u een goede onderhoudsbehandeling? De 365 Power Treatment behandeling is geïnspireerd op de resurfacing behandelingen. In deze behandelingen worden dezelfde werkstoffen gebruikt als in de resurfacing behandelingen, maar in een iets andere dosis. Hierdoor is deze behandeling uitstekend om de huid te laten wennen aan de behandeling of rustig aan iets uit te proberen en natuurlijk perfect voor de beginnende aging problemen. € 79,-