SanaSlank afvallen

Met SanaSlank start je direct met jouw gezonde levensstijl!
Afslanken moet makkelijk gaan, leuk zijn en vooral tot een blijvend resultaat leiden. En dat alles hoeft niet duur te zijn! De producten van SanaSlank zijn lekker, makkelijk mee te nemen en voor een deel een vervanging van de standaard wekelijkse boodschappen.

Meer eiwitten, minder koolhydraten.
Het werkt heel simpel. Het SanaSlank dieet is een dieet op basis van veel eiwitten (proteïnen), veel verse groenten, weinig koolhydraten en weinig verzadigd vet. Door de sterk verlaagde inname van koolhydraten schakelt het lichaam na ongeveer 48 uur over op een andere energieleverancier: de opgeslagen vetten. Het gevolg hiervan is verbranding van het eigen lichaamsvet, een natuurlijke afslankreactie van het lichaam. Omdat de eiwitrijke producten een hoge hoeveelheid eiwitten bevatten dragen ze bij aan de instandhouding van de spiermassa. Dat is gunstig als u later op gewicht wilt blijven!

Hoe werkt het?
Er hebt altijd 6 eetmomenten op een dag. In het begin eet u 4 SanaSlank eiwitrijke maaltijden en 2 SanaSlank eiwitrijke snacks. Hiernaast mag ook 2 keer per dag een portie groenten gegeten worden en is het heel belangrijk om minimaal 2 liter water te drinken. Zodra u tweederde van het te verliezen gewicht kwijt bent, worden de SanaSlank maaltijden steeds meer afgebouwd en mogen er langzaam weer koolhydraten en vis, (mager) vlees of vegetarische producten worden gegeten.

Persoonlijke begeleiding
Het belangrijkste na het volgen van een dieet is natuurlijk het op gewicht blijven. Bij SanaDerm bieden we daarom ook deskundige en persoonlijke begeleiding aan. Heeft u vragen en/of bent u benieuwd naar wat SanaDerm voor u kan betekenen? Maak dan snel een vrijblijvend intakegesprek met onze SanaSlank dieetcoach.

Eenvoudig, makkelijk en snel!
Bestel hier uw SanaSlank producten met de SanaDerm kortingscode SA6422 ontvangt u 5% korting en kunt u uw bestelling! Tijdens onze openingstijden bij SanaDerm in Hoorn ophalen. Onze winkel, zowel online als bij SanaDerm, biedt u ruim 250 verschillende SanaSlank producten. Klik hier en registreer u met onze code en u ontvangt bij elke bestelling 5% korting.